Hej rallarkamrater!

Helgen den 5-7 februari lastade vi våra moduler och for till Börkop på Jylland efter inbjudan från våra vänner modul väst i Danmark.

 


Lång resa över tre hav, men väl framme kom vi till en skola med stor idrottshall och började omedelbart bygga bana klara 21:17 med 7st från den Svenska delegationen, allt fungerade nästan.
Lördag morgon, ytterligare 2 man från Sverige, sen var gänget samlat. Det var full fart, tyvärr inget trafikspel men det gick bra ändå publikkörning flera timmar på dagen det kom många som var intresserade så det blir nog en del nya moduler till nästa gång.

Tyvärr inget trafikspel då både trafikspelets huvudansvarig och backup blivit sjuka tiden innan.

Söndagen var i stort sett en kopia av lördagen och fram på eftermiddagen var det tid att riva och lasta, det gick fort! Vi har ju en vältränad rutin.
Våra danska vänner hade lagt ner mycket jobb med att fixa bra mat och övernattning ingen behövde gå trött och hungrig.

Hallen var rejält stor och placerad i en skola. Eftersom arrangören var bosatt i kommunen så fick vi tillgång till lektionssalar för övernattning, matsal etc. för förplägnad m.m. - och allt helt fritt!
Tänk om våra svenska kommunpolitiker kunde ställa upp på detta sätt!

Hallens storlek och skolans övriga utrymmen gjorde att funderingarna på en större Fremo-träff genast drog igång. Vi får se vad som händer under 2017.

Vi tackar alla för en fin helg och vi kommer gärna tillbaka.

Nedan ett bildspel från evenemanget. Klicka på en bild för fullformat.