Publikkörningar är, vid sidan av hemsidan, den viktigaste kanalen att sprida intresset för N-skala.
Under senaste året har det varit lite tunt på den sidan bl.a. för att våra vanligaste arenor, järnvägsmuseerna, har dragit ner på aktiviteterna.

Nu är dock tre publikkörningar på gång, två i skåne och en i stockholm.
Ta chansen att vara med och köra tåg. Det är riktigt skoj med all glad publik som vill prata!

Läs mer: Publikkörningar - Johannamuseet, Hässleholm och Stockholmsmässan

Vi har nu uppdaterat det systemet, som hemsidorna ligger på, till senaste version.
Den tidigare versionen blev mycket ålderdomlig och stödet för den har varit nerlagt sedan länge.

Sidorna blev också hackade under början av sommaren, delvis pga det gamla systemet. En hel del har gjorts för att täppa igen alla luckor.

Själva bytet av systemversion är klar, men allt är inte genomgånget så konstigheter och felinställningar kan fortfarande finnas.
Men det är fritt fram att börja skriva nya artiklar.

Då allt var ganska gammalt så har det visat sig att en del av de små nyttiga tillbehör vi använt inte finns i den nya version. Det innebär att en del saker i artiklarna kanske inte fungerar som tidigare.
Detta gäller bl.a. den komponent som visade bilder i artiklarna. Tillfälligtvis är den nu utbytt mot en annan som gör att detta fungerar men som saknar den fulla funktionen av bildspel - så bilder i artiklarna ser lite annorlunda ut. Detta ska med tiden bytas till något häftigare.

Stödet för att skicka nyhetsbrevet är utbytt. De gamla nyhetsbreven som kunnat läsas under "medlemssidor" är just nu inte tillgängliga men ska anpassas och bli tillgängliga med tiden.
Ett nytt nyhetsbrev är på gång och kommer så fort det nya stödet är utprovat och i drift.

När ni läser eller skriver - hittar ni konstigheter så anmäl det till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

mvh/anders

Nu laddas det för DreamTrack.
Ett gäng från skånskaN åker upp till Habo för att köra tåg. Evenemanget går av stapeln 17 och 18 mars med publiktid mellan 10 och 15 lördagen den 17:e.
Blir banor i Nskala och H0, tågmarknad m.m.

Mer info på DreamTracks hemsida.