Månadskiftet mars/april var helgen för årets Dreamtrack och i år var det samma lokal som föregående år, nämligen Folkets hus i Huskvarna. I år var det sjunde gången vi samlades för ett DreamTrack.

En rejäl bana som fyllde den matsal där banan i N-RE höll till. Det var ganska mycket stationer och lite mindre körsträcka.

Huvudinriktningen på DreamTrack är trafikspel men med publiktid rätt länge under lördagen. Vi körde trafikspel även under publiktiden men då med reducerad klockhastighet så vi skulle hinna prata lite med publiken - fungerade ganska bra.

Deltagandet på banan präglas av skånskaN och gängen från trakterna av Stockholm och Norrköping.
Just från trakten runt Jönköping/Huskvarna har vi dåligt med deltagare (en?) vilket blir ett litet problem för denna körning. För att trafikspelet ska fungera behövs gott om lokförare och på körningar brukar deltagare utan moduler främst komma från trakten.
Under Lördagen hade vi många tillresta lokförare men under fredag och söndag blir dessa färre, vilket gör bemanningen till trafikspelet svårare. Större körningar bör nog ligga i "klubbarnas" upptagningsområden.

 

På Dreamtrack finns flera banor och i år var det 2 till, en i H0 och en i AmericaN, En av de trevligaste sakerna med DreamTrack är kontakten med övriga modulsverige så det är kul att kunna ströva omkring och prata med övriga deltagare oavsett skala och inriktning!

 

Tack till John som höll i gruppen som planerade bana och spel, och tack till Modul Syd som höll i träffen i sin helhet.

Vid pennan
Anders

{gallery width=240 height=150}/aktiviteter/DT16{/gallery}